מלגת מנהיגי שוליך לשנה"ל תשע"ט

שוליך

בואו להיות חלק ממנהיגי ומנהיגות העתיד – ההרשמה למלגת מנהיגי שוליך לשנה"ל תשע"ט פתוחה!

אנו מחפשים צעירים בעלי מודעות חברתית אשר רואים עצמם כחלק ממנהיגי העתיד של ישראל. מנהיגים, אשר מלבד הרצון ללמוד ולצמוח ברמה האישית, רוצים גם לתת חזרה ולפעול לשיפור וקידום החברה בישראל.

רשאים להגיש את מועמדותם סטודנטים אשר עתידים להתחיל את שנת הלימודים הראשונה שלהם בשנה״ל הבאה (תשע״ט 2018/19), לתואר ראשון בתחומי המדעים, ההנדסה, הטכנולוגיה והמתמטיקה.

המלגאים ישתתפו בתכנית העשרה במהלך השנה הכוללת מספר מפגשים. סכום המלגה עומד על 40,000 ₪  לשנת לימודים, וכל אחד מן הזוכים יקבל את הסכום בחלוקה של שלוש או ארבע מנות, תלוי באורך התואר. המלגות הן רק חלק מתרומה על סך $100 מיליון דולר אשר הוענקה על ידי סימור שוליך למימון הפרויקט. בנוסף ישתתפו המלגאים במגוון אירועי העשרה (סדנאות והרצאות) במהלך השנה האקדמית.

מי זכאי להגיש מועמדות?
מועמדות ומועמדים הצפויים להתחיל את שנת לימודיהם הראשונה בשנה”ל תשע”ט יכולים להגיש את מועמדותם לתוכנית, בתנאי שיעמדו בשניים מתוך שלושת התנאים הבאים:

1. ציוני בגרות ופסיכומטרי מעל סף הקבלה למקצוע הנבחר.
  2. צורך כלכלי
  3. בוגר/ת של תוכנית מנהיגות קהילתית, שנת שירות, רקע התנדבותי או פיקודי.
  4. בנוסף, על המועמדים והמועמדות להחזיק בדרכון ישראלי.

ההרשמה למלגה תיסגר בתאריך 15.06.2018

למידע נוסף ניתן לפנות ל-  info-il@uja.schulichleaders.com                                                                               או לאתר האינטרנט שלנו: www.schulichleaders.co.il                                                                                          לינק לטופס ההרשמה : http://www.schulichleaders.co.il/application-form-heb

פוסט מאת פורסם בקטגוריה home-news בתאריך .

אודות salamaz

שלום גיא, יש לנו בלשכה עובדת חדשה שתחליף אותי בהמשך בכל הנושא של טיפול באתרי האינטרנט. אנא תפתחו לה בקשה יוזר: שם: סלמה זאהר - Salma Zaher ת.ז.: 204396873 מייל: salamaz@technion.ac.il